• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пикантне свињске крменадле

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Пикантне свињске крменадле
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • бибера
  • 100 г брашна
  • 1 ком. краставца
  • 2/5 кг крменадли
  • 200 г парадајза
  • 100 г младог лука
Пикантне свињске крменадле
Припрема

Oprane krmenadle natrljajte belim lukom, pobiberite i ostavite da odstoje na hladnom mestu. Sa jedne strane krmenadle uvaljajte u brašno i pržite ih na zagrejanom ulju, a zatim posolite. Meso servirajte sa svežim krastavcem, pardajzom i mladim lukom. Kao dodatak možete servirati kečap i senf u ćinijicama.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак