• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Пикантна свињетина на фронцле

Тешко
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Божићна трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пикантна свињетина на фронцле
Тешко
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г црног лука
  • 4 ком. бибера
  • 3 ком. белог лука
  • 100 г кечапа
  • 2 ком. кумина
  • 3 г алевe паприке
  • 5 г соли
  • 100 мл соса за роштиљ
  • 20 г шећера
  • 1000 г свињске плећке
  • 1/2 ком. пилеће супе
  • 15 мл ворчестер соса
Пикантна свињетина на фронцле
Припрема

Potrebno je: 1 kg svinjske plećke bez kosti, 1 kašičica soli, 1 kašičica mlevenog bibera, 1 kašičica mlevene paprike ili čilija, pola kašičice mlevenog kumina, 200 ml supe, 100 ml kečapa, 100 ml sosa za roštilj, 2 kašike vorčester sosa, 3 čena belog luka, 1 crni luk, 2 kašike šećera. Isecite crni luk i rasporedite po dnu aparata za sporo kuvanje ili, ukoliko nemate, po dnu veće posude. Pomešajte so, biber, čili i kumin i namažite meso ovom mešavinom, pa ga stavite u posudu preko luka. Za sos u činiju sipajte supu, kečap, sos za roštilj, vorčester sos, šećer i iseckani beli luk. Sve to dobro promešajte pa sipajte preko mesa. Stavite meso u rernu na 100 stepeni da se kuva osam sati. Dobićete svinjetinu na froncle kakvu niste probali. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак