Započni pripremu
Potrebno je: 1 kg svinjske plećke bez kosti, 1 kašičica soli, 1 kašičica mlevenog bibera, 1 kašičica mlevene paprike ili čilija, pola kašičice mlevenog kumina, 200 ml supe, 100 ml kečapa, 100 ml sosa za roštilj, 2 kašike vorčester sosa, 3 čena belog luka, 1 crni luk, 2 kašike šećera. Isecite crni luk i rasporedite po dnu aparata za sporo kuvanje ili, ukoliko nemate, po dnu veće posude. Pomešajte so, biber, čili i kumin i namažite meso ovom mešavinom, pa ga stavite u posudu preko luka. Za sos u činiju sipajte supu, kečap, sos za roštilj, vorčester sos, šećer i iseckani beli luk. Sve to dobro promešajte pa sipajte preko mesa. Stavite meso u rernu na 100 stepeni da se kuva osam sati. Dobićete svinjetinu na froncle kakvu niste probali. Prijatno!