Печени пилећи филе са поврћем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 400 г пилећег филеа
- 300 г шпаргли
Печени пилећи филе са поврћем

Припрема
Komad pilećeg filea posolite i začinite po ukusu. Pecite ga na srednjoj temperaturi kako bi se ispekao, a da istovremeno ne izgori. Dok se piletina peče, u posoljenu vodu stavite stabljike sveže špargle, kojoj ste prethodno uklonili donji deo stabljike. Šparglu kuvajte u provreloj vodi na maksimalnoj temperaturi samo nekoliko minuta. Stavite gotove šargle na tanjir i preko toga piletinu. Jelu možete dodati paradajz ili krastavac isečen na listiće.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт