• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печени млади кромпир са џигерицом

Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Печени млади кромпир са џигерицом
Тешко
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 200 г павлаке
  • 1000 г младог кромпира
  • со
  • 1 г рузмарина
  • 1000 г џигерице
  • 15 г вегете
Припрема

Isecite kilogram džigerice na sitne kockice, potom je stavite da se malo obari. Zatim je izvadite iz vode, ocedite i ohladite. Operite kilogram mladog krompira, zatim ga stavite u nauljeni pleh sa iseckanim crnim lukom. Dodajte džigericu, posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i stavite iseckanu grančicu ruzmarina. Za vreme pečenja dolivajte pomalo vode. Kada jelo bude gotovo, proverite slanoću i dodajte još malo začina po potrebi. Kao prilog predlažemo šolju kisele pavlake. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак