Печени млади кромпир са џигерицом
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Викенд оброк
- Сезона: Пролеће,Лето
Састојци
Ово је рецепт за 3 особе.
- бибера
- 100 г црног лука
- 200 г павлаке
- 1000 г младог кромпира
- со
- 1 г рузмарина
- 1000 г џигерице
- 15 г вегете
Isecite kilogram džigerice na sitne kockice, potom je stavite da se malo obari. Zatim je izvadite iz vode, ocedite i ohladite. Operite kilogram mladog krompira, zatim ga stavite u nauljeni pleh sa iseckanim crnim lukom. Dodajte džigericu, posolite, pobiberite, dodajte malo vegete i stavite iseckanu grančicu ruzmarina. Za vreme pečenja dolivajte pomalo vode. Kada jelo bude gotovo, proverite slanoću i dodajte još malo začina po potrebi. Kao prilog predlažemo šolju kisele pavlake. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт