• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печени крпомпир са сиром, печуркама и сланином

Лако
Низак
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Ужина
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Печени крпомпир са сиром, печуркама и сланином
Лако
Низак
Више од 30 мин
4/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г чедар сира
  • 4 ком. кромпира
  • 100 г печурака
  • 50 г сланине
Печени крпомпир са сиром, печуркама и сланином
Припрема

Operite krompire srednje veličine. Zatim ih pecite neoljuštene u rerni dok im kora ne porumeni i ne postanu mekani unutra. Za to vreme na slaboj vatri propržite malo slanine i pečurke koje ste prethodno oprali i iseckali na listiće. Krompire izvadite iz rerne i presecite po sredini. Posolite ih. Sada uzmite cedar sir i stavite u preečene krompire. Zatim stavite proprženu slaninu i pečurke. Vratite u rernu na nekoliko minuta da se sve zajedno zapeče. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак