• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печени кромпир са пилећим батацима

Лако
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печени кромпир са пилећим батацима
Лако
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 4 ком. белог лука
  • 1000 г кромпира
  • 4/5 кг пилећих батака
  • рузмарина
  • со
  • 30 мл уља
Печени кромпир са пилећим батацима
Припрема

Кромпир и црни лук исеците на колутове, те их ставите у ватросталну посуду. Прелијте га уљем, додајте со и бибер и ченове белог лука. На кромпир положите пилеће батаке и зачините јело рузмарином. Пеците на 180 степени око 40 минута (првих 30 минута поклопљено). Служите уз шопску или зелену салату.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак