• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печени кромпир са месом

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печени кромпир са месом
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • со
  • 10 г вегете
  • 20 мл уља
  • 500 г свињског филеа
  • бибера
  • 500 г кромпира
Печени кромпир са месом
Припрема

Oljuštite krompir i isecite ga na komadiće, potom isecite meso na sitne komade, posolite, pobiberite i pospite s malo vegete. Tepsiju premažite uljem, poređajte krompir i meso i pospite preko još malo vegete. Polijte šoljicom vode. Prekrijte tepsiju folijom i stavite da se peče na temperaturi od 220 stepeni. Kada krompir omekša, a meso bude skoro pečeno, otkrijte foliju i ostavite u rerni da dobije zlatkastu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак