• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печене њоке са сосом од парадајза и пармезаном

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печене њоке са сосом од парадајза и пармезаном
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • бибера
  • 100 г црног лука
  • 10 г брашна
  • 150 г моцарела сира
  • 400 г њокa
  • 150 г парадајза
  • 50 г пармезана
  • со
  • 10 г шећера
Печене њоке са сосом од парадајза и пармезаном
Припрема

U nauljenom tiganju izdinstajte glavicu iseckanog crnog luka, pa ubacite iseckani paradajaz, posolite, pobiberite i mešajte, pogotovu kada paradajz počne da ključa. Sipajte kašičicu šećera, kašiku brašna i promešajte, kako bi se dobila željena gustina. Nakon toga ubacite malo mocarele ili nekog drugog sira, po želji, potom stavite njoke i neka se sve zajedno krčka tri-pet minuta. Na kraju servirajte i narendišite malo parmezana odozgo. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак