• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печене јабуке пуњене бадемима или орасима и житарицама

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Печене јабуке пуњене бадемима или орасима и житарицама
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г бадемa
  • 2 г цимета
  • 2 мл ароме ваниле
  • 20 мл меда
  • 4 ком. јабука
  • 200 мл млека
  • 100 г житарицa
  • 1 ком. ванилин шећерa
Печене јабуке пуњене бадемима или орасима и житарицама
Припрема

Operite četiri jabuke, zatim ih osušite i pomoću pribora izdubite središnji deo jabuke. U blender stavite bademe i žitarice koje imate u kuhinji, malo meda, čašu vrelog mleka, vanilin šećer ili ekstrakt vanile i malo cimeta. Smesa treba da bude gusta, da biste punili jabuke. Vatrostalnu činiju podmažite i poređajte jabuke. Pecite u rerni 10-15 minuta.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак