• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печена јагњећа ребаарц на роштиљу са рузмариномм и белим луком

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Ускршња трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печена јагњећа ребаарц на роштиљу са рузмариномм и белим луком
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 1 ком. белог лука
  • 700 г свињских ребара
  • 50 мл маслиновог уља
  • 12 г рузмарина
Печена јагњећа ребаарц на роштиљу са рузмариномм и белим луком
Припрема

Stavite rebarca da odstoje sat vremena u maslinovom ulju, belom luku i ruzmarinu. Pecite ih na jakoj vatri dva minuta sa svake strane. Preko rebara stavite naseckan beli luk i ruzmarin i sačekajte da se rebarca dobro ispeku. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак