• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печена свињетина са јабукама и луком

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печена свињетина са јабукама и луком
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. бибера
  • 100 г црног лука
  • 5 ком. јабука
  • 2 г соли
  • 2 ком. јаја
  • 1000 г свињског филеа
Печена свињетина са јабукама и луком
Припрема

U nauljenu tepsiju stavite crni luk, iseckane jabuke,i komade svinjetine. Posolite i pobiberite. Umutite dva jaja i prelijte preko. Nakon toga ubacite u rernu da se peče na 180 stepeni oko 40 minuta, dok jabuke ne omekšaju a meso ne dobije zlatno žutu boju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак