Печена свињетина са јабукама и луком
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Српска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Викенд оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 2 ком. бибера
- 100 г црног лука
- 5 ком. јабука
- 2 г соли
- 2 ком. јаја
- 1000 г свињског филеа
Печена свињетина са јабукама и луком

Припрема
U nauljenu tepsiju stavite crni luk, iseckane jabuke,i komade svinjetine. Posolite i pobiberite. Umutite dva jaja i prelijte preko. Nakon toga ubacite u rernu da se peče na 180 stepeni oko 40 minuta, dok jabuke ne omekšaju a meso ne dobije zlatno žutu boju. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт