• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печена овчетина са поврћем

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Печена овчетина са поврћем
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 100 мл белог вина
  • 100 г црног лука
  • 15 г рузмарина
  • 300 г кромпира
  • 100 мл маслиновог уља
  • 1/2 кг јагњећег меса
  • 100 мл винског сирћета
Припрема

Dobro izmešajte 100 ml maslinovog ulja, 100 ml vinskog sirćeta, 100 ml belog vina, iseckan crni luk, iseckana dva čena belog luka, kašiku sušenog ruzmarina, biber i so. Ovčetinu stavite u veću plitku činiju i prelijte marindaom. Poklopite je poklopcem ili alu-folijom i ostavite u frižideru najmanje dva sata. Podmažite pleh uljem i stavite meso, pecite 20 minuta dolivajući pomalo vode, potom ubacite komade iseckanog krompira i pecite dok meso i krompir ne omekšaju. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак