• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Печена бундева са цвеклом и козјим сиром

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Зелени дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Печена бундева са цвеклом и козјим сиром
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 500 г бундеве
  • 2 ком. цвекле
  • 250 г козијег сира
  • 10 мл соја соса
  • 10 г листова нане
Печена бундева са цвеклом и козјим сиром
Припрема

Скувајте цвеклу тако да буде хрскава, испеците бундеву у рерни. Бундеву исеците на кришке дебљине центиметар, а цвеклу на коцкице. Исеците сир на кришке и пропржите га на мало уља. Поређајте на тањир бундеву, преко ње ставите коцкице цвекле и прелијте соја-сосом. На врху поређајте пржени сир и украсите листићима нане.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак