• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пачје груди
Тешко
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • бибера
  • 400 г пачетине
  • со
Припрема

Zagrejte rernu na 200 stepeni. Na jakoj temeraturi zagrejte tiganj koji možete koristiti i za rernu. Zasecite kožu oštrim nožem ali pazite da ne zasečete i meso zajedno sa kožom. Posolite i pobiberite sa svih strana. Kada se tiganj zagreje, meso položite kožom na dole. Pržite meso bez okretanja dva minuta skupljajući masnoću koju ispušta i prelivajući preko gornje strane mesa. Nakon toga stavite tiganj sa mesom u rernu i pesite 6b minuta. Okrenite meso nakon 3 minuta. Gotovu pačetinu isecite na komade i poslužite uz priloge po Vašem ukusu. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак