Пасуљ са месом
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Лесковачка кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Гурмански оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- бибера
- 20 мл маслиновог уља
- 200 г свињског филеа
- 150 г црног лука
- со
- 200 г пасуља

Uveče stavite crveni pasulj u lonac i nalijte ga hladnom vodom. Sutradan prospite vodu i ponovo nalijte hladnom vodom. Stavite da se kuva, posle pet minuta ključanja prospite vodu i opet nalijte vrelom vodom. Dodajte iseckan crni luk i kuvajte pasulj dok ne bude mekan. Posebno pripremite meso. Isecite crni luk i propržite ga na maslinovom ulju. Zatim dodajte komadiće mesa i malo vode, kako bi se meso izdinstalo. Kada meso bude skoro gotovo, spojite pasulj bez vode i meso, posolite i pobiberite. Na kraju servirajte i stavite iseckanu ljutu papričicu po površini. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт