• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Лесковачка кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Пасуљ са месом
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • бибера
  • 20 мл маслиновог уља
  • 200 г свињског филеа
  • 150 г црног лука
  • со
  • 200 г пасуља
Пасуљ са месом
Припрема

Uveče stavite crveni pasulj u lonac i nalijte ga hladnom vodom. Sutradan prospite vodu i ponovo nalijte hladnom vodom. Stavite da se kuva, posle pet minuta ključanja prospite vodu i opet nalijte vrelom vodom. Dodajte iseckan crni luk i kuvajte pasulj dok ne bude mekan. Posebno pripremite meso. Isecite crni luk i propržite ga na maslinovom ulju. Zatim dodajte komadiće mesa i malo vode, kako bi se meso izdinstalo. Kada meso bude skoro gotovo, spojite pasulj bez vode i meso, posolite i pobiberite. Na kraju servirajte i stavite iseckanu ljutu papričicu po površini. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак