• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Паста с карфиолом
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 300 мл неутралне павлаке
  • 500 г карфиола
  • 1 ком. бибера
  • 4 ком. белог лука
  • 10 мл маслиновог уља
  • 150 г пармезана
  • со
  • 500 г шпагета
Паста с карфиолом
Припрема

Бланширајте цветове карфиола пет-шест минута, потом их оцедите и ставите у тигањ са мало уља и белим луком. Пропржите ге, а потом прелијте неутралном павлаком и зачините сољу, бибером и мешавином зачина. Припремљеним сосом од карфиола прелијте ал денте скуване шпагете и послужите их посуте ренданим пармезаном.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак