• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Романтични оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Паста карбонаре
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 10 г маслаца
  • 1 ком. бибера
  • 10 мл маслиновог уља
  • 200 г пармезана
  • со
  • 250 мл неутралне павлаке
  • 500 г таљатела
  • 150 г шункарице
Паста карбонаре
Припрема

Кувајте тестенину у благо посољној води. У тигању на мало маслаца испржите шункарицу исечену на траке и шампињоне исечене на листиће. Потом додајте неутралну павлаку и зачине, те кркчајте још 4-5 минута док не добијете кремасти сос. Традиционалним италијанским сосом прелијте таљателе, поспите пармезаном и прелијте маслиновим уљем. Уз њих одлично иде чаша црног вина.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак