• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Парадајз пуњен кус-кусом

Средње
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Салате
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Парадајз пуњен кус-кусом
Средње
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • бибера
  • 4 ком. белог лука
  • 350 г кус куса
  • 1 ком. лимунa
  • 30 мл маслиновог уља
  • першуновог листа
  • 8 ком. парадајза
  • мирођије
  • со
Парадајз пуњен кус-кусом
Припрема

У лонац сипајте 300 мл воде. Када вода прокључа, додајте кус-кус, со и бибер, те склоните лонац са ватре. Поклопите га и оставите кус-кус да упије течност око 10 минута. Исецкајте бели лук на ситне коцкице и додајте кус-кусу, а потом зачините маслиновим уљем и соком једног лимуна. Издубите парадајз (а остатак парадајз додајте кус-кусу), те га филујте оријенталним надевом.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак