• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Наћоси са јунећим месом, тиквицама и парадајзом

Средње
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Ужина
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Вече са пријатељима
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Наћоси са јунећим месом, тиквицама и парадајзом
Средње
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 400 г свињског филеа
  • 150 г чипса наћоса
  • 2 ком. белог лука
  • 100 г црног лука
  • 100 г парадајза
  • 100 г тиквица
Наћоси са јунећим месом, тиквицама и парадајзом
Припрема

Meso isecite na kockice. Na ulju propržite iseckani crni luk i dva čena belog luka dok ne omekšaju. Dodajte meso i dinstajte dok ne dobije rumenu boju. Dodajte iseckane tikvice i nakon deset munuta iseckani paradajz. Servirajte i dodajte naćose. Uživajte u ovom obroku sa svojim prijateljima. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак