• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Мексичка тортиља са пилетином, поврћем и црвеним пасуљем

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Мексичка тортиља са пилетином, поврћем и црвеним пасуљем
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 5 мл чили соса
  • 150 г кукуруза шећерaца
  • 150 г црвеног пасуља
  • 5 г алевe паприке
  • 250 г пилећег филеа
  • 2 ком. паприке
  • со
  • 2 ком. тортиљa
Мексичка тортиља са пилетином, поврћем и црвеним пасуљем
Припрема

Piletinu narežite na trake ili kockice. Začinite je začinom po želji. Zagrejte tiganj sa malo ulja i pržite piletinu na srednjoj temperaturi. Kada je piletina skoro gotova, izrežite crvenu i zelenu papriku na trakice i dodajte u piletinu. Nakon tri-pet minuta dodajte i kukuruz šećerac i crveni pasulj iz konzerve. Dodajte malo čili sosa, mlevenu papriku i so. Na laganoj vatri ostavite da se kuva još oko dva minuta. Na vrelom tiganju ispecite tortilje sa obe strane da se zarumene i zagreju. Postavite tortilje na tanjir, stavite listove zelene salate i na sredini stavite sadržaj iz tiganja. Urolajte tortilje i probodite čačkalice kroz sredinu da se ne bi razmotale.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак