• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Лигње у маринади
Лако
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 6 ком. белог лука
  • 1 ком. лимунa
  • 4 ком. кромпира
  • 500 г лигњи
  • 50 мл маслиновог уља
  • 1 ком. бибера
  • 15 г першуновог листа
  • со
Лигње у маринади
Припрема

Очишћене и на колутове исечене лигње пропржите четири-пет минута на мало маслиновог уља и на јакој ватри, тако да добију златну боју. У посебној посуди направите маринаду од преосталог маслиновог уља, уситњеног белог лука, першуновог листа, соли и бибера. Лигње прелијте маринадом и сервирајте топле уз лимун и кувани кромпир.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак