• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Кукуруз на роштиљу са пармезаном

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Јесен

Пошаљи овај рецепт

Кукуруз на роштиљу са пармезаном
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 1/2 кг кукуруз шећерац
  • 100 г пармезана
Кукуруз на роштиљу са пармезаном
Припрема

Pripremite roštilj i na roštiljsku žicu stavite klipove očišćenog kukuruza koje ste prethodno proboli roštiljskim štapićem. Okrećite kukuruz kako bi sa svih strana bio pečen. Ako želite da bude reš-pečen, držite ga duže na vatri. Kada budu pečeni, servirajte ga na tanjiru i preko njega izrendajte parmezan.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак