• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Тешко
Висок
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Куване дагње
Тешко
Висок
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 500 г дагњи
Куване дагње
Припрема

Pre nego što počnete da kuvate dagnje dobro ih isperite. Stavite malo vode u šerpu, dovoljno je pola šolje. Ubacite dagnje u šerpu s vodom, poklopite i stavite na ringlu. Potrebno je kuvati ih 5-10 minuta. Kada para počne da izlazi ispod poklopca, pogledajte da li su dagnje otvorene. Ukoliko jesu, onda su skuvane. Izvadite dagnje iz šerpe i možete ih servirati kao dodatak drugim jelima, a možete jesti i samo njih uz sveži hleb. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак