• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Пролеће

Пошаљи овај рецепт

Крменадла са шпарглама
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2/5 кг крменадли
  • бибера
  • 400 г шпаргли
  • 15 г вегете
Крменадла са шпарглама
Припрема

Čekićem za meso istanjite dve krmenadle i začinite ih biberom i vegetom. Zagrejte ulje u roštiljskom tiganju i svaku krmenadlu pecite dok ne porumeni i ne zapeče se. Nakon krmenadli, šparglu takođe vrlo kratko propržite na tiganju i možete da poslužite ručak.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак