Крем чорба од белог пасуља
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 1 ком. бибера
- 1 ком. црног лука
- 4 ком. белог лука
- мешавине зачина
- со
- 500 г пасуља
- 50 мл неутралне павлаке
Крем чорба од белог пасуља

Припрема
Бели пасуљ, црни и бели лук исеците на коцкице, те поврће ставите у дубљи лонац и прелијте са 2 л воде. Додајте мешавину зачина, со, бибер и кувајте на нижој температури 40 минута. Потом штампним миксером помешајте састојке како бисте добили дивну кремасту текстуру. Зачините першуновим листом и неутралном павлаком.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт