• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Кинеске пролећне ролнице са пилетином

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Далеки исток
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Zabava
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Кинеске пролећне ролнице са пилетином
Средње
Средњи
Више од 60 мин
5/5

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 6 Порције +
  • 20 мл белог вина
  • 250 г кора за питу
  • 10 г ђумбира
  • 10 г густина
  • 2 ком. белог лука
  • 200 г купуса
  • 20 мл маслиновог уља
  • 450 г пилећег филеа
  • 10 мл соја соса
  • 400 г празилука
  • 2 ком. шаргарепе
Кинеске пролећне ролнице са пилетином
Припрема

У већој посуди измешајте соја-сос, вино и густин, додајте скувану и у блендеру уситњену пилетину, добро измешајте и оставите да се маринира неко време. У већем тигању загрејте маслиново уље у којем ћете пропржити маринирану пилетину. Потом додајте поврће исечено на резанце или колутове и динстајте још три-четири минута. Рендани ђумбир додајте на крају. По потреби, у ово кинеско јело додајте још кашику соја-соса. Пре филовања пролећних ролница месо с поврћем оцедите од вишка течности. У посебној посуди сједините густин с водом. Коре за питу исеците на осам једнаких делова, а потом можете да почнете са филовањем. Кашику смесе ставите на ивицу коре, потом је савијте као писмо и уролајте. Ролнице премажите раствором густина, затим их пржите у уљу четири-пет минута или док не добију златну боју. Ролнице поређајте на убрус како би се уклонио вишак масноће. Кинеске ролнице сервирајте уз соја-сос, тартар сос и ајвар.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак