• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Канелони са свињским месом

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Канелони са свињским месом
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 400 мл бешамел соса
  • 4 ком. белог лука
  • 500 г канелона
  • 200 г пелата
  • 5 г мешавине зачина
  • 500 г свињског млевеног меса
  • со
  • 400 г трапист сира
Припрема

У дубљем тигању пропржите на мало уља ситно исечени црни и бели лук, додајте млевено месо и зачине, те динстајте фил за канелоне 15 минута. Потом прелијте месо са 200 мл парадајз сока. Припремљеним филом напуните канелоне. Науљите ватрослатну посуду, сипајте 150 мл бешамел соса, поспитеи га ренданим трапистом, потом ређајте пуњене канелоне. Преосталим бешамелом прелијте канелоне и поспите трапистом. Пеците на 180 степени око 30 минута. Уживајте у традиционалном италијанском јелу.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак