• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Канелони са пилетином
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 4 ком. белог лука
  • 5 г мешавине зачина
  • 500 г канелона
  • 500 г пилећег филеа
  • 250 г шампињона
  • со
  • 400 г пелата
  • 350 г трапист сира
Припрема

У дубљем тигању пропржите на мало уља ситно исечени црни и бели лук. Пилећи филе кувајте у мало воде око 15 минута, потом га у блендеру уситните. Млевену пилетину и исечене шампињоне додајте луку, те динстајте фил за канелоне још 10 минута. Додајте зачине и 200 мл пелата. Крчкајте још пет минута и склоните са рингле. Припремљеним филом напуните канелоне. Науљите ватрослатну посуду, сипајте 100 мл пелата, поспите га ренданим трапистом, потом ређајте пуњене канелоне. Преосталим пелатом прелијте канелоне и поспите трапистом. Ово издашно јело потребно је пећи на 180 степени око 30 минута. Служите уз бело вино.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак