• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Запечени потаж са сиром и луком

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Запечени потаж са сиром и луком
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 20 мл маслиновог уља
  • 100 г пелата
  • 250 г моцарела сира
  • 50 мл песто соса
  • 200 г пршуте
  • 100 г сушеног парадајза
  • 2 ком. теста за пицу
  • 100 г руколе
Запечени потаж са сиром и луком
Припрема

Оставите тесто за пицу на собној температури 30 минута. Потом једну половину сваке коре премажите парадајз пиреом, а другу песто сосом. Потом поређајте моцарелу на половину премазану пелатом, а на другу ставите руколу и сушени парадајз. Прелијте пицу с мало маслиновог уља и пеците је на 180 степени 10–12 минута.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак