• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Запечени потаж са сиром и луком

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Супа/чорбе
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Запечени потаж са сиром и луком
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 25 г брашна
  • 1 ком. бибера
  • 250 г црног лука
  • 100 г качкаваља
  • со
  • 10 г маслаца
  • 5 г зачинског биља
Запечени потаж са сиром и луком
Припрема

Лук исеците на ситне коцкице и динстајте га на маслацу три-четири минута. Додајте брашно мешајући све време како се не би створиле грудвице. Док мешате, убаците и три четвртине сира, потом прелијте водом, додајте со, бибер и зачинско биље. Кувајте на тихој ватри још два-три минута. За посебан ефекат декорације чорбу сипајте у ватросталне чиније, поспите је ренданим сиром и запеците у рерни три-четири минута на 200 степени. Сервирајте уз тостирани домаћи хлеб. Ова чорба је веома издашна, тако да може да замени главно јело.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак