• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Запечени кромпир са чедар сиром

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Предјело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ужина
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Јесен,Зима

Пошаљи овај рецепт

Запечени кромпир са чедар сиром
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 100 г чедар сира
  • 400 г кромпира
  • 20 г маслаца
  • 100 г сланине
Запечени кромпир са чедар сиром
Припрема

Operite četiri krupnija krompira i nemojte ih ljuštiti. Zasecite ih napola, premažite maslacem i u zaseke stavite komade slanine ili pančete i listove čedar sira. Poređajte ih u pleh, stavite u ugrejanu rernu i pecite dok ne budu mekani unutra.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак