Запечене земичке као гурманска вечера
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 4 ком. јаја
- 200 г качкаваља
- 1 ком. црног лука
- 200 мл неутралне павлаке
- 200 г печенице
- 200 г шампињона
- 4 ком. земичке
Запечене земичке као гурманска вечера

Припрема
Припремите укусну и издашну вечеру за мање од 30 минута: на мало уља испржите црни лук и шампињоне исечене на плошке. Динстајте четири-шест минута, потом склоните тигањ са ватре. Шампињонима додајте неутралну павлаку, исечену печеницу и рендани качкаваљ. Земичке издубите и нафилујте их припремљеним надевом. На сваку земичку сипајте једно јаје. Пуњене земичке запеците у рерни на 200 степени 8-10 минута. Сервирајте уз киселе краставце или свежу салату.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт