• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Запечене земичке као гурманска вечера

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Запечене земичке као гурманска вечера
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 4 ком. јаја
  • 200 г качкаваља
  • 1 ком. црног лука
  • 200 мл неутралне павлаке
  • 200 г печенице
  • 200 г шампињона
  • 4 ком. земичке
Запечене земичке као гурманска вечера
Припрема

Припремите укусну и издашну вечеру за мање од 30 минута: на мало уља испржите црни лук и шампињоне исечене на плошке. Динстајте четири-шест минута, потом склоните тигањ са ватре. Шампињонима додајте неутралну павлаку, исечену печеницу и рендани качкаваљ. Земичке издубите и нафилујте их припремљеним надевом. На сваку земичку сипајте једно јаје. Пуњене земичке запеците у рерни на 200 степени 8-10 минута. Сервирајте уз киселе краставце или свежу салату.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак