• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Пића
  • Прилика: Вегетаријански оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Запечена келерабa
Лако
Низак
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. црног лука
  • 50 г црних маслина
  • 3 ком. белог лука
  • 15 мл маслиновог уља
  • 200 г качкаваља
  • 1 ком. келерабе
  • 2 ком. парадајза
  • ориганa
  • со
Запечена келерабa
Припрема

За укусну и лагану вегетеријанску вечеру келерабу ољуштите, исеците на колутове и кувајте у сланој води 20 минута. Потом је оцедите и ставите у ватросталну посуду. Додајте и парадајз исечен на колутове. Направите маринаду од црног и белог лука, соли, бибера, оригана, маслина и маслиновог уља, те њоме прелијте поврће. Преко распоредите нарендани качкаваљ и пеците на 180 степени око 20 минута.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак