Домаћи ћевапи
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Лесковачка кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Ручак
- Прилика: Роштиљ
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 4 ком. белог лука
- 1 ком. бибера
- 1000 г јунећег млевеног меса
- 20 г соли
Домаћи ћевапи

Припрема
Млевено месо сједините са водом, сољу, бибером и ситно сецканим белим луком. Рукама добро промешајте како би се добила компактна смеса. Прстима обликујте ћевапе, те их пеците на роштиљу четири-пет минута или док не добију браон боју и хрскаву текстуру. Наш предлог: служите их уз кромпир салату.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт