• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Лесковачка кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Домаћи ћевапи
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 4 ком. белог лука
  • 1 ком. бибера
  • 1000 г јунећег млевеног меса
  • 20 г соли
Домаћи ћевапи
Припрема

Млевено месо сједините са водом, сољу, бибером и ситно сецканим белим луком. Рукама добро промешајте како би се добила компактна смеса. Прстима обликујте ћевапе, те их пеците на роштиљу четири-пет минута или док не добију браон боју и хрскаву текстуру. Наш предлог: служите их уз кромпир салату.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак