• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Сос
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Зелени дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Домаћи песто ђеновезе
Лако
Средњи
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 6 Порције +
  • 3 ком. белог лука
  • 120 мл маслиновог уља
  • 80 г ораха
  • 120 г пармезана
  • босиљка
Домаћи песто ђеновезе
Припрема

Босиљак, пињоле или орахе и бели лук изгњечите у авану додајући полако маслиново уље. На крају додајте и пармезан. Припремљени песто улијте у стаклену посуду са затварачем, а може да стоји у фрижидеру до седам дана. Одличан је додатак пастама.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак