• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Остало
  • Кухиња: Војвођанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Домаће кнедле од гриза
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 150 г гриза
  • 15 мл уља
  • 5 г мешавине зачина
  • 2 ком. јаја
Домаће кнедле од гриза
Припрема

Кнедле од гриза се врло једноставно припремају. У једну мању посуду улупајте два јаја, додајте гриз, бибер, мешавину зачина и 15 мл уља. Све добро промешајте. Смесу оставите 15 минута да одстоји како би гриз упио састојке. Ако је смеса сувише сува, додајте мало уља. Кнедле за домаћу супу кашиком спуштајте у кључалу супу и кувајте док не испливају на површину супе. Пријатно!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак