• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Гурманске кобасице из рерне

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гурманске кобасице из рерне
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. белог лука
  • бибера
  • 30 мл маслиновог уља
  • 30 мл меда
  • рузмарина
  • со
  • 8 ком. кобасица
Гурманске кобасице из рерне
Припрема

Припремите свеже роштиљ кобасице на мало другачији начин: у науљени плех положите кобасице и прелијте маринадом направљеном од маслиновог уља, рузмарина, белог лука, меда, соли и бибера. Кобасице пеците на 180 степени око 20 минута. Микс зачина ће се побринути за експлозију укуса. Сервирајте уз киселе краставце и кувани кромпир.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак