• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Гурманска пилећа крилца са роштиља

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Први мај
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Гурманска пилећа крилца са роштиља
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 150 мл меда
  • 5 г чили праха
  • 1 кг пилећих крилаца
  • со
  • 5 г шећера
Гурманска пилећа крилца са роштиља
Припрема

Пилећа крилца прелијте маринадом направљеном од меда, чилија у праху, соли, бибера и шећера, па их пеците на роштиљу 8-9 минута. Захваљујући маринади крилца ће истовремено бити хрскава и сочна.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак