• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Мађарска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гулаш од свињског меса
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 5 г алевe паприке
  • 15 г брашна
  • 300 г црног лука
  • 500 г кромпира
  • 600 г свињскиог бута
  • 2 ком. ловоровог листа
  • 400 мл пасираног парадајза
  • 15 г масти
Гулаш од свињског меса
Припрема

Zagrejte pola kašike svinjske masti, dodajte 600 g iseckanog svinjskog mesa od buta i iseckana tri crna luka. U poklopljenoj šerpi dinstajte meso na umerenoj vatri oko 80 minuta. Po potrebi dolivajte malo vode i promešajte. Kad meso omekša, dodajte kašiku brašna, propržite i dodajte kašičicu aleve paprike. Nalijte vodu, dodajte list lovora, 400 ml pasiranog paradajzai možete dodati pola ljute papričice, ukoliko želite. Krčkajte na tihoj vatri još pola sata, uz povremeno mešanje. Posolite, pobiberite i vaš gulaš je spreman za serviranje uz kuvani krompir ili krompir pire. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак