• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Гриловани свињски котлети са купус салатом и броколијем

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гриловани свињски котлети са купус салатом и броколијем
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 5 г алевe паприке
  • бибера
  • 350 г броколија
  • 100 г црног лука
  • 10 мл јабуковог сирћета
  • 200 г купуса
  • 15 мл меда
  • 5 ком. першуна
  • со
  • 50 г сенфа
  • 400 г свињског филеа
  • 2 ком. шаргарепе
Гриловани свињски котлети са купус салатом и броколијем
Припрема

Pomešajte 50 g senfa, kašiku seckanog peršuna, kašiku i po meda, kašiku jabukovog sirćeta, kašiku vode, malo aleve paprike, jedan iseckani crni luk, posolite i pobiberite. Dobro promešajte i utrljajte meso. Neka odstoji par sati u frižideru, idealno bi bilo da odstoji preko noći. Stavite brokoli da se kuva u vodi dvadesetak minuta. Isecite kupus i šargarepu za salatu, začinite po želji i možete početi sa roštiljanjem. Stavite meso i luk na roštilj, premažite meso i luk marinadom i pecite sa obe strane. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак