• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Гриловани батак и карабатак

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Прилог
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Гриловани батак и карабатак
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1 ком. першуна
  • 1 мл лимуновог сок
  • 2 г мајчине душице
  • 400 г пилећег филеа
  • 2 г рузмарина
  • 5 ком. босиљка
Гриловани батак и карабатак
Припрема

Posolite piletinu i prelijte je sokom jednog limuna. Utrljajte začine u meso: malo bosiljka, peršuna, ruzmarina, majčine dušice. Bilo bi dobro da oko pola sata meso stoji u marinadi kako bi bolje upilo sokove. Pecite na roštilju 20-25 minuta uz okretanje. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак