• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Висок
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Грилована скуша
Средње
Висок
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. белог лука
  • 2 ком. бибера
  • 2 ком. босиљка
  • 200 г чери парадајза
  • 1 мл лимуновог сок
  • 2 г рузмарина
  • 20 мл маслиновог уља
  • 2 г соли
  • 800 г рибе
  • 100 г спанаћа
Припрема

Operite i očistite ribu, pa je prosušite papirnim ubrusom. Napravite po tri reza na ribi. Posolite i pobiberite, potom prelijte limunovim sokom. Pomešajte tri čena belog luka, bosiljak i ruzmarin, maslinovo ulje. Lepo izmešajte i utrljajte ribu, posebno u rezove i unutrašnjost. Stavite ribu na roštilj koji ste pre toga premazali uljem. Povremeno ih okrećite i kada budu gotove, servirajte i ukrasite kriškama limuna, baby spanaćem i čeri paradajzom. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак