• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Говеђи стек са кајсијама

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Лето

Пошаљи овај рецепт

Говеђи стек са кајсијама
Средње
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 2/5 кг говеђе месо
  • 4 ком. кајсија
  • бибера
  • 30 г маслаца
  • со
  • 200 г руколе
  • 400 г спанаћа
Говеђи стек са кајсијама
Припрема

Dva goveđa steka dobro posolite i pobiberite, te ih premažite maslacem. Potom ih stavite u tepsiju koju ste prethodno dobro podmazali. Dodajte malo vode u tepsiju i pecite u rerni na 200 stepeni. Kada meso bude gotovo, isključite rernu i dodajte nekoliko kajsija, rukolu i spanać da se sjedine sa sokom teletine. Ostavite 15 minuta u rerni. Stek secite na komade i servirajte sa povrćem i kajsijama.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак