• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Медитеранска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Лето

Пошаљи овај рецепт

Гирос у сомуну
Лако
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. црног лука
  • со
  • 200 г парадајза
  • 1 ком. краставца
  • 300 г свињског филеа
  • 150 г тартар сос
  • 4 ком. сомуна
  • 10 мл уља
  • 100 г зелене салате
Гирос у сомуну
Припрема

Месо исеците на резанце и пржите га на врелом уљу шест-седам минута или док не добије златнобраон боју. Зачините месо сољу и бибером. Сомуне угрејте у микроталасној пећници. Пресеците их напола (али не до краја), те их филујте испеченим месом, тартар сосом и свежим поврћем исеченим по жељи.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак