Бурито са поврћем
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Главно јело
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Веган
- Јело: Вечера
- Прилика: Летњи оброк
- Сезона: Лето,Јесен
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 80 г црног лука
- 2 ком. белог лука
- 100 г паприке
- 400 г црвеног пасуља
- 40 г киноа
- 150 г крем сира
- 150 г кукуруза шећерaца
- 30 мл маслиновог уља
- 20 мл лимуновог сок
- 10 г љуте алеве паприке
- 80 г першуновог листа
- 6 ком. тортиљa

Potrebno je: 6 pšeničnih ili kukuruznih tortilja, 150 g krem sira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašike soka od limuna, 1 crni luk, 40 g kinoe, 100 g crvene paprike, 150 g kukuruza šećerca, 400 g crvenog pasulja, 1 veza svežeg peršuna, mlevena ljuta paprika. Iseckajte povrće. U kipuću vodu stavite kinou, kuvajte oko 15 minuta, iscedite je i ostavite sa strane. Dok se kinoa kuva u woku zagrejte maslinovo ulje i prodinstajte crni luk. Dodajte beli luk, papriku i propržite. Potom ubacite kukuruz šećerac, crveni pasulj, kinou i promešajte. Kuvajte 10-15 minuta. Dodajte sok od limuna, iseckani peršun i sve promešajte. Tortilje podgrejte i premažite krem sirom. Povrće rasporedite po tortiljama i urolajte ih. Uživajte u ovom meksičkom obroku!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт