• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Брускети са пасуљем у парадајз сосу

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Вегетаријански
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Брускети са пасуљем у парадајз сосу
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. багета
  • бибера
  • 5 г оригана
  • 10 г брашна
  • 100 г црног лука
  • 5 ком. босиљка
  • 100 г парадајза
  • 200 г пасуља
  • со
  • 15 г шећера
  • 15 г вегете
Брускети са пасуљем у парадајз сосу
Припрема

Stavite pasulj preko noći da nabubri u vodi. Sutradan ga stavite da se kuva u vodi i, nakon što voda proključa, prospite je i stavite da se kuva u novoj vodi. Nakon sat vremena stavite iseckani crni luk da se izdinsta na vrelom nauljenom tiganju, posloite, pobiberite, dodajte malo vegete, iseckani paradajz i mešajte, pogotovu kad paradajz počne da ključa. Posolite, pobiberite, dodajte kašičicu šećera i kašiku brašna i dobro promešajte. Začinite bosiljkom i origanom i sipajte u šerpu s pasuljem i malo vode. Neka se kuva dok pasulj ne bude gotov. Kada pasulj bude gotov, ostavite ga da se ohladi, nakon toga isecite kriške bageta i stavite preko pasulj. Uživajte u ovom ukusnom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак