• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Бечка шницла
Средње
Средњи
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • бибера
  • 100 г брашна
  • 2 ком. јаја
  • со
  • 4/5 кг говеђе месо
Бечка шницла
Припрема

Za ovaj bečki specijalitet potrebne su vam četiri velike goveđe snicle. Šnicle blago izlupajte tučkom za meso. Umutite dva jajeta, posolite i pobiberite. Šnicle uvaljate u brašno, umočite u jaje i zatim uvaljate u prezle. Pripremite tiganj i zagrejte dobro ulje, a zatim pržite šnicle. Šnicle su spremne kada sa obe strane porumene. Odložite šnicle na salvetu da upiju višak ulja. Možete ih servirati uz krompir salatu ili pire sa kriškom limuna.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак