• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Белгијска торта са три чоколаде

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Божићна трпеза
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Белгијска торта са три чоколаде
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 8 Порције +
  • 750 г крем сира
  • 140 г чоколаде за кување
  • 200 г беле чоколаде
  • 40 г маслаца
  • 200 г млечне чоколаде
  • 50 г млевених лешника
  • 100 г млевеног чоколадног кекса
  • 250 мл слатке павлаке
  • 100 г шећера у праху
  • 1 ком. желатина
Белгијска торта са три чоколаде
Припрема

Помешајте кекс, лешнике, отопљену чоколаду и маслац, па ту смесу утисните у мањи калуп. Добро умутите сир са шећером, а засебно умутите слатку павлаку. Помешајте обе смесе и додајте отопљени желатин. У две трећине фила умешајте отопљену белу чоколаду, а у преосталу трећину отопљену млечну чоколаду. Кору прелијте белим филом, додајући и фил од млечне чоколаде. Торту охладите у фрижидеру око 60 минута. Ефекат изненађења настаје када будете секли торту и послуживали парче јер ће се видети дивно преливање тамног и светлог крема.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак