• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Љута феферони пица са куленом и кобасицом

Лако
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Пите
  • Кухиња: Италијанска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Студентски оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Љута феферони пица са куленом и кобасицом
Лако
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • 1000 г брашна
  • 1 ком. феферона
  • 2 ком. јаја
  • 150 г качкаваља
  • 75 г кулена
  • 75 г кобасица
  • 400 мл јогурта
  • 200 мл млека
  • 200 мл парадајз соса
  • 3 г оригана
  • 1 ком. прашка за пециво
  • 3 г соли
  • 3 г шећера
  • 1/2 ком. свежег квасца
  • 45 мл уља
Љута феферони пица са куленом и кобасицом
Припрема

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike ulja, 1 prašak za pecivo, 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite ga da odstoji u frižideru minimum tri sata. Potom razvucite testo za picu prema veličini pleha. Stavite pire ili sos od paradajza, kačkavalj, šampinjone, kulen i kobasicu. Zagrejte rernu na 250 stepeni, potom stavite picu da se peče na 200 stepeni 10-15 minuta. Kada je izvadite, stavite origano i feferone. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак