Љута феферони пица са куленом и кобасицом
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Пите
- Кухиња: Италијанска кухиња
- Дијета: Класик
- Јело: Вечера
- Прилика: Студентски оброк
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 2 особе.
- 1000 г брашна
- 1 ком. феферона
- 2 ком. јаја
- 150 г качкаваља
- 75 г кулена
- 75 г кобасица
- 400 мл јогурта
- 200 мл млека
- 200 мл парадајз соса
- 3 г оригана
- 1 ком. прашка за пециво
- 3 г соли
- 3 г шећера
- 1/2 ком. свежег квасца
- 45 мл уља

Za testo je potrebno: 2 čaše jogurta, 1 čaša mleka, pola kockice kvasca, 2 jaja, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 3 kašike ulja, 1 prašak za pecivo, 1 kg brašna (preporučujemo pola integralnog, pola običnog mekog). Zamesite testo i stavite ga da odstoji u frižideru minimum tri sata. Potom razvucite testo za picu prema veličini pleha. Stavite pire ili sos od paradajza, kačkavalj, šampinjone, kulen i kobasicu. Zagrejte rernu na 250 stepeni, potom stavite picu da se peče na 200 stepeni 10-15 minuta. Kada je izvadite, stavite origano i feferone. Prijatno!
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт