• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Јунећи шиш ћевап
Средње
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 2 Порције +
  • со
  • бибера
  • 400 г јунећег меса
  • 1 ком. љутe паприкe
Јунећи шиш ћевап
Припрема

Juneće meso posolite i pobiberite i dodajte ljutu papričicu. Promešajte i ostavite poklopljeno da stoji par sati u frižideru, idealno bi bilo preko noći. Napravite valjak od mesa dužine 20 cm i širine 2 cm, pa kroz njega provucite ražnjić. Nakon toga ih stavite na roštilj. Prvo ih pecite na jakoj vatri, nakon toga ih prebacite na mesto sa slabijom vatrom i pecite uz povremeno okretanje. Ne zaboravite da šiš ćevap mora ostati sočan, stoga pazite da ga ne presušite. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак